luni, 15 august 2011

Capitolul 2

La meteo anuntase ploaie, dar nici un nor nu se ivi pe cerul senin de cateva zile incoace. Facea deja matanii la toate zeitatile existente ca sa aiba parte de putina ploaia si astfel sa se mai racoreasca. Ovidiu ura canicula si doar de asta aveau parte in ultima luna. O luna in care singurul obiect care ii incalzea trupul noptile pustii era doar caldura de afara nicidecum Adrian. De cand cu venirea iubitului trecuse pe locul doi . Isi reaminti cu o strangere de inima ultima noapte petrecuta impreuna cand il rugase pe brunet sa-i tina companie fiind mai mult decat ametit si asta fusese tot. Nu-l mai sarutase, nu-l mai atinse, nu-l mai prinse la coltul scarii luandu-l pe nepregatite pentru o imbratisare , nimic. Continua sa discute cu el normal, sa-i zambeasca in felul lui obisnuit ca si cum nimic nu se intamplase. Nici macar nu il sunase sa-i zica ca da era ocupat cu Andrei si nu avea timp de el. Nu era suparat , nici nervos, doar se simti dat la o parte.

Stia deja ca acest lucru avea sa se intample mai devreme sau mai tarziu, dar chiar nu se asteptase ca totul sa se incheie aici . Relatia lor urma sa fie doar una de fuck buddies .Isi ocupase timpul cu el in lipsa iubitului si acum cand nu mai era nevoie de prezenta sa era dat la o parte ca si cum nu ar fi insemnat nimic.

Isi batea capul pe degeaba. Promise ca nu avea sa se lase doborat doar dintr-un astfel de motiv neinsemnat .Ii era greu , dar nu avea ce face, era mai bine pentru el si pentru cei din jurul lui.

Clar canicula asta era o durere pentru toata lumea. Nici nu bine iesise din apartament ca deja transpirase. La dracu.

Ca deobicei facea acelasi traseu cu tramvaiul pana la facultate , dar neavand acelasi spirit ca la inceput cand avea un motiv pentru care sa ia parte cu placere la orele de desen. Inspiratie il parasise acum o luna si uneori avea senzatia ca nu isi va mai putea reveni nicioada. Nici nu trebuia sa scoata in evidenta faptul ca era ranit pentru ca fusese aruncat ca o carpa , dar viata merge mai departe , la fel si el.

Ajunse sa nici nu mai fie interesat de barbati.Chiar si baiatul de doar 23 ani care poza dezbracat in fata intregii clase nu mai reprezenta un motiv pentru care sa-l analizeze poate poate ar putea sa-si lase interesele sa se indrepte spre o alta persoana daca nu se mai putea intampla nimic intre el si Adrian. In timp ce degetele lui trasau formele brunetului ce statea cocotat pe un scaun simti privirea profesorului atintita asupra sa si doar atunci se schimba ceva in comportamentul sau ca si cum ar fi vazut o speranta in tot. Incepea sa vada formele modelului ca a unei alte persoane. Atingand cu privirea muschii bine definiti a caror compozitie parca o putea simti deja, transpiratia care era mai mult decat vizibila, aproape palpabila. Putea sa-l simta cum inghitea foarte des din cauza gatului deja uscat.

Ce-i drept era la o distanta de doar un metru si ceva, dar aceste detalii nu ar trebui sa-i sara asa tare in ochi si mai ales sa le asocieze cu a altuiva. Continua sa lase creionul sa-si faca treaba. Ajuns in dreptul mainilor, a degetelor care nu numai odata l-au atins provocandu-i placare se cutremura doar la simplul gand.

-S-a intamplat ceva?

Ii recunoscu vocea, dar nu se astepta sa fie asa aproape in spatele lui. Tresari involuntar , dar nu se intoarse cu fata spre el pentru a-si da de gol trairile interioare si gandurile care zburau fara voia sa la trupul lui Adrian imaginandu-l in pozitia modelului care poza. -Nimic. Ii raspunse pentru a-i risipi grijiile care ar putea sa le aiba pentru el . Oricine l-ar vedea holbandu-se asa ar incepea sa intre la banuieli, dar nimeni nu-si imaginase la ce tocmai ii zburase lui mintea aia bolnavicioase, poate numai persoana in cauza pe care o visase fara sa vrea doar privind trupul baiatului dezgolit care ii amintea prea mult de cel a barbatului. Cu siguranta duse prea mult timp lipsa de sex asta era problema.

2 comentarii:

 1. Frumos, dar atat de scurt >:D< ma bucur ca ti-a venit cheful de scris! Ovidiu merita ceva "bun" ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesant, imi place cum scrii.
  Apropo
  Am organizat un concurs http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/2011/09/concurs-imaginatia-la-puterea-doua.html pe Biblioteca Prafuita si as dori sa participi si tu sau daca nu poti sa participi la concurs poti sa anunti pe blogul tau despre concurs, daca vrei. Mi-ar face o deosebita placere.
  "Un concurs care se bazeaza pe libertate si imaginatie. Toti cei care au putina inspiratie se pot inscrie la concurs."
  Mai multe detalii despre concurs pe BP
  Multumesc,

  RăspundețiȘtergere